RESEPTFRI MUSIKK FOR HJERTET !

Tenk på all den fantastiske musikken du bare sjelden
 eller aldri får høre!

Amigo Tom er en kjærlighetsbasert åpning inn til den brasilianske sangskatten, bl.a. representert ved den store komponisten Tom Jobim, og de mange venner (amigo’s) av hans musikk. Tom betyr dessuten tone direkte oversatt fra brasiliansk.
Alle låtene, eller som her;’de vennelige tonene’,, er håndplukket og arrangert av gruppens musikalske leder, Tom S Lund. Tom, godt kjent fra ’Trio de Janeiro’, er ellers ansett for å være en av Europas ledende bossanova-gitarister.
Med seg, fra Stavanger, har han den mildest talt oppsiktsvekkende vokalisten Eva Bjerga Haugen.  Hun ble kåret til årets Stavangerkunstner 2010, og har gjestet en rekke størrre jazzfestivaler som f eks Moldejazz, Sildajazz og Vossajazz.
Vi får dessuten høre den eminente saksofonisten og fløytisten Tor Yttredal. Tor er til daglig professor i musikk ved Universitetet i Stavanger, men har vært brukt som solist og ensemblemusiker med størrelser som Chick Corea, Bobby McFarrin, Palle Mikkelborg og Terje Rypdal.

Ensemblet kommer til Lillestrøm og Fagerborg direkte fra en Vestlands-turne i regi av Vestnorsk Jazzsenter.

Fagerborg Hotel, søndag 01. nov, kl.18:30.
 

Cover kr.200,- (Forhåndsalg resepsjonen Fagerborg Hotel)

Bordbestilling tlf. 64 84 74 96 ved bespisning.

Meny:

Langtidstekt ytrefilet av okse.

Servert med sesongens grønnsaker, rødvinsaus og fløtegratinerte poteter.

*

Sjokoladefondant med bananis,

karamellsaus og øffercunch

kr.330, + cover kr.150,- (serveres før konserten)

Dette blir en konsert som vil bli husket lenge. Dersom du vil ha en smakebit allerede nå, kan du gå inn på https://soundcloud.com/amigo-tom
Opptaket er gjort av NRK under Maijazz i 2011.

Her kan du lese mer om prosjektet;

AMIGO TOM

 

Klikk på logo !